به گزارش جام جم آنلاین، دکتر بابک عشرتی درباره خطر شیوع زیرسویههای جدید امیکرون گفت:JN.1 زیر سویه امیکرون است و با توجه به اینکه قدرت سرایت بالایی دارد باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: زیر سویه JN.1 علامت شدیدی مانند سویه دلتا ندارد. اما میتواند سبب آلوده شدن افراد زیادی شود.
معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با اشاره به اینکه این زیر سویه از حدود یک هفته پیش مورد توجه سازمان جهانی بهداشت قرار گرفته است، به جام جم آنلاین گفت: به همین دلیل اطلاعات زیادی درباره زیر سویه JN.1 در دسترس نیست. اما بررسیهای انجام شده تاکنون نشان میدهد که این زیر سویه شبیه BA.2.86 است.
دکتر عشرتی با بیان اینکه هنوز نگرانی زیادی در خصوص این زیرسویه وجود ندارد، توضیح داد: به شهروندان توصیه میشود که دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنند و در محلهای پر ازدحام ماسک به صورت بزنند.
وی ادامه داد: افزون بر این بهتر است شهروندانی که در گروههای حساس قرار دارند، برای تزریق واکسن آنفلوآنزا نیز اقدام کنند، زیرا استفاده از این واکسن ایمنی بدن افراد در برابر ویروسها را افزایش میدهد.
معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در پاسخ به این پرسش که آیا برای تزریق واکسن آنفلوآنزا دیر نشده است؟ نیز توضیح داد: هنوز برای تزریق واکسن آنفلوآنزا تا بهمن ماه فرصت باقی است و بهتر است شهروندانی که در گروههای پرخطر قرار دارند، برای دریافت واکسن اقدام کنند.
این درحالی است که سازمان جهانی بهداشت بتازگی هشدار داده است که آمار مبتلایان جدید به کووید-۱۹ در چهار هفته اخیر حدود ۵۲ درصد بیشتر شده است و آمار مبتلایان جدید به این بیماری نیز از ۸۵۰ هزار نفر فراتر رفته است.
افزون بر این بررسیهای انجام شده از سوی محققان نیز از این حکایت دارد که مجموع افراد مبتلا شده به کووید_۱۹ در دنیا به حدود ۷۰۰ میلیون و ۶۷ هزار نفر رسیده است و حدود هفت میلیون نفر نیز در اثر این ویروس تاکنون جان خود را از دست دادهاند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت